donderdag 24 oktober 2013

Isabeau warmpjes in WoolrichIsabeau for Woolrich
De regen komt op sommige dagen al met bakken uit de hemel, dus we kunnen weer op zoek naar een nieuwe winterjas! Dikke sjaals, mutsen en handschoenen houden we al paraat, want het zou ons niets verbazen als volgende maand de eerste sneeuwvlokjes verschijnen.
Isabeau Hitijahubessy (Tjarda Model Management) weet dat ook en hijst zich daarom in de nieuwste winterjas van Woolrich voor hun “Self-portraits”-campagne. Self-portraits? Dat klopt, Isabeau heeft, dankzij een afstandsbediening, zelf haar foto geschoten. Natuurlijk wel met wat hulp van de professionals, dus Adam Broomberg en Oliver Chanarin waren er voor de zekerheid ook bij.
Isabeau ziet er met haar blonde lokken en grijs/roze ensemble uit alsof ze zo in de sneeuw kan dartelen à la Mariah Carey in haar bekende kersthit. Haar poederroze jas is zelfs bestand tegen de meest barre omstandigheden. Het materiaal is namelijk een exacte replica van het materiaal dat tijdens een poolexpeditie is gebruikt in 1930. Historie en mode in een nieuw jasje! Wij kunnen in ieder geval met zekerheid zeggen: “Isabeau, je bent klaar voor de winter!”

Geen opmerkingen: